Werkwijze

 • 1. Contact

  Neem vrijblijvend en gratis contact met mij op via 0618561717 of
  info@coachingspraktijkbooa.nl

 • 2. Kennismaken

  Plannen van een kennismakingsgesprek. Hierin maken we kennis en kijken we samen of ik iets voor jullie kan betekenen. Mocht er van beide kanten hierin vertrouwen zijn gaan we verder met het traject.

 • 3. Intake

  Intakegesprek. In het intakegesprek maken we de hulpvraag concreet en bespreken we welke doelen we gaan opstellen. Ik laat u het intakeformulier invullen. Wanneer ik deze ondertekend retour ontvang, kunnen we starten met het coachtraject.

 • 4. Coaching

  Afhankelijk van wat we hebben afgesproken, plannen we meerdere afspraken. Deze afspraken kunnen plaats vinden in de praktijk, thuissituatie of op school. Ik ga samen met het kind op een leuke en speelse manier aan de slag met de gestelde doelen.

 • 5. Contactmoment

  Tussentijds contact. Tussen de coachmomenten door kan er altijd telefonisch, per mail of per WhatsApp contact worden opgenomen.

 • 6. Feest!

  Het traject wordt samen met het kind afgesloten met een feest!! We kijken terug op wat het kind allemaal heeft geleerd en gaan dit samen vieren!

 • 7. Evaluatie

  Aan het eind van het coachtraject wordt er een evaluatiegesprek gepland. Hierin wordt besproken of de gestelde doelen behaald zijn en/of er nog een vervolg gaat komen. Als er behoefte is aan een evaluatieverslag, kan deze in overleg worden opgesteld.

 • 8. Vervolg

  Na 6 weken neem ik per mail of telefonisch contact met jullie op over hoe het gaat en of de coaching effect heeft gehad. Mochten er nog vragen zijn kunnen deze altijd gesteld worden.

Tarieven

Voor de individuele begeleiding wordt €65,- per uur excl. BTW gerekend.

Voor de ambulante begeleiding wordt €65,- per uur gerekend excl. BTW.

Buiten de gemeente Tubbergen wordt er €0,19 per kilometer in rekening gebracht.

Sinds januari 2021 heeft BOOA een contract met 12 gemeenten in Twente. Met een verwijzing van de huisarts of gemeente kan de begeleiding volledig vergoed worden. 

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met mij op of met uw huisarts of uw gemeente.

De gecontracteerde gemeenten zijn: Dinkelland, Tubbergen, Twenterand, Borne, Losser, Oldenzaal, Enschede, Rijssen-Holten, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo en Wierden

Chat openen
1
Hallo,
Wat kan ik voor je betekenen?